Mega Sint intocht in Coevorden

Foto: Wilmar Dik/ Reclamebeeld.nl
- Lees verder na de advertentie -

Dit jaar komt er een spectaculaire intocht van Sinterklaas in de Haven van Coevorden met meer dan 60 Pieten, een rondtocht door het centrum en daarna een feestelijke afsluiting op de Markt.

Dit jaar heeft het centrummanagement samen met de activiteitenclub van Coevorden besloten voor een Sinterklaasoptocht met een complete nieuwe opzet. Wij zijn voornemens dé Sint Intocht van de regio te worden.” Aldus Edwin Boomstra centrummanager van Coevorden 

- Lees verder na de advertentie -

Het evenement wordt compleet gerestyled. Een eigentijds Sinterklaasfeest in de sfeer en beleving van “De Stad van Strijdt” passend bij de vestingstad. Met o.a. e aankomst met historische boten. Daarnaast zal Sint met zijn Pieten door het centrum gaan met historische oude auto’s en het Garnizoen. Alles draagt bij aan het beeld en verhaal van Coevorden. 

Sinterklaas komt in Coevorden met ruim 60 Pieten. Er wordt samengewerkt met o.a. lokale partijen zoals e Havenvereniging in Coevorden, zij dragen zorg voor een aantal historische bootjes. Zo zal ook In2Dance met hun dansschool optredens verzorgen compleet in stijl. Verder is er een Pietenband, een dweilorkest, een tractor, roeiboten en historische wagens. Uiteraard zullen wij als organisatie ons aan de geldende corona regels houden.

Kortom: Kom voor een spectaculaire Sinterklaasintocht op 13 november om 14.00 uur naar de Haven in Coevorden!