Home Coevorden Gewoon Ziezo opent nieuwe winkel in Coevorden

Gewoon Ziezo opent nieuwe winkel in Coevorden

0
Gewoon Ziezo opent nieuwe winkel in Coevorden

Op vrijdag 12 november opent Pianne Kampman in Coevorden haar winkel: Gewoon Ziezo aan de Friesestraat 18. Pianne is geboren en getogen Coevordenaar. Pianne werkte als projectcoördinator in de interieurbouw en heeft al een aantal jaren de webwinkel Gewoon Ziezo. Nu is het tijd voor een winkel in de winkelstraat van Coevorden.

Bij Gewoon Ziezo kun je terecht voor lifestyle producten, muurcirkels, kussens, tuinposters, behang met print en nog meer. Een klant kan met een foto komen en Pianne gaat dit verwerken. Zo heeft de klant een uniek exemplaar. Daarnaast werkt Pianne samen met andere bedrijven voor interieur en inrichting.  Zo heeft ze de afgelopen maanden gewerkt aan de nieuwe locatie van Kapsalon Mooi in Coevorden. 

Bij Gewoon Ziezo kun je ook terecht voor het maken en bedenken van printspecials voor gevelborden, raamstickers, vlaggen, plexiglas, wanddecoratie etc. Tevens kun je terecht voor interieur artikelen, cadeauartikelen en nog veel meer. 

Pianne is bij dit pand terecht gekomen doordat ze een aantal keren door de stad is gelopen om te kijken welke panden leeg stonden en wat voor haar een goede locatie is. Door contact te zoeken met het centrummanagement is het balletje snel gaan rollen en is Pianne in contact gekomen met de pandeigenaar. Na het gesprek met de pandeigenaar zijn ze er snel uitgekomen.

De opening van Gewoon Ziezo is met de Sinterklaas intocht op 13 november. Voor de eerste 150 klanten staat een mooie goodiebag klaar.


De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is geen koopavond. De maandag is op afspraak voor zakelijke klanten. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!