Home Nieuws Zorgmedewerkers van het jaar 2020 bekend

Zorgmedewerkers van het jaar 2020 bekend

0
Zorgmedewerkers van het jaar 2020 bekend

Miss Emmen, Mandy Lasterie, overhandigt de waardecheque aan de zorgmedewerker en zorgmedewerkster van 2020 in de gemeente Emmen.

Natuurlijk was 2020 voor iedereen in het werkveld een zwaar jaar, vele uren extra inzet met alle extra risico`s van dien. Iedereen verdiend hiervoor een diepe buiging voor zijn/haar inzet! Deze actie leverde enorm veel reacties en inzendingen op voorzitter Het Oude Centrum Willem Meijer: ‘Het was onwijs moeilijk om tussen alle reacties een keuze te maken maar we zijn blij dat de winnaar en winnares zo ontzettend blij verrast zijn!’

De winnaar & winnares heeft een waardecheque ontvangen voor een overnachting in het nieuwe Fletcher hotel, schoenen bij Ballij Schoenen, outfit bij Kamst Mode (dame), outfit bij Fratello`s (heer) en een nieuwe coupe bij TrusT Hair and Fashion.

Ben van Omme aangemeld door Ingrid van Omme, omdat hij al 23 jaar op de ambulance werkt als verpleegkundige, altijd zorgt maar het afgelopen jaar extra intensief is geweest door Covid19 met de vele extra patiënten die hij heeft moeten vervoeren en verzorgen. Ben is zelf besmet geraakt gedurende zijn werkzaamheden en kampt nog dagelijks met de gevolgen hiervan.

Hanneke Katerberg aangemeld door Anne Katerberg, Hanneke werkt in De Horst. Hier verzorgt ze de bewoners met erg veel passie en liefde! Naast deze passie heeft ze de afgelopen 2 jaar haar man verzorgd die in 2018 ziek werd en afgelopen september 2020 is overleden. Anne Katerberg: ‘wij vinden dat moeders hier heel sterk mee omgaat, hoe erg het ook is.’

Deze actie was een initiatief van de Winkeliersvereniging Het Oude Centrum.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!