Home Emmen Zaterdag wordt er een fotowandeling georganiseerd langs beelden van Into Nature

Zaterdag wordt er een fotowandeling georganiseerd langs beelden van Into Nature

0
Zaterdag wordt er een fotowandeling georganiseerd langs beelden van Into Nature
Foto: Awoiska van der Molen

Stichting Kunst & Cultuur organiseert op 11 september een Instawalk, een fotowandeling, langs de beelden van Into Nature in het Bargerveen in Emmen. Deelnemers leren op aanmoediging van professioneel fotograaf en kunstenaar Sake Elzinga nog mooiere foto’s maken voor hun eigen Instagram account en die van de organisatie. Zowel professionele fotografen als beginners die met hun smartphone foto’s maken zijn welkom. Wel moeten zij een Instagramaccount hebben. Aanmelden kan via de www.kunstencultuur.nl

Fotograferen is tijdens de coronapandemie enorm populair geworden. Veel mensen trokken erop uit om met hun mobiele telefoon of systeemcamera de wereld vast te leggen. Een kleine groep mag op expeditie met topfotograaf Sake Elzinga die werkt voor NRC en verschillende prijzen won. Hij deelt met hen zijn kennis en vaardigheden en vertelt hoe hij kijkt naar de objecten die hij moet fotograferen.

Stichting Kunst & Cultuur wil de verschillende kunstwerken van Into Nature graag door de lens van anderen zien. Alle beelden vertellen het verhaal van de tweejaarlijkse kunstmanifestatie en de manier hoe mensen deze in het landschap bekijken. Fotografen laten vaak zien wat op het eerste blik gemist wordt. Iedereen kan zich aanmelden voor de Instawalk, maar er is een beperkt aantal plaatsen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!