Home Emmen Woonzorgcentrum Zuidermarke in Emmen viert 25-jarig bestaan

Woonzorgcentrum Zuidermarke in Emmen viert 25-jarig bestaan

0
Woonzorgcentrum Zuidermarke in Emmen viert 25-jarig bestaan

Wie vandaag door de Wilhelminastraat in het centrum van Emmen komt kan het bijna niet ontgaan: bij de ingang van woonzorgcentrum Zuidermarke staan twee metershoge opblaaspoppen en een feestelijke ballonnenboog.

De locatie van Treant Zorggroep bestaat namelijk vandaag 25 jaar. Deze mijlpaal wordt, geheel coronaproof, gevierd met bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

Mozaïekschilderij
Ter ere van het 25-jarig jubileum hebben bewoners samen met activiteitenbegeleiders een mozaïekschilderij gemaakt. Vanuit Treant krijgt het woonzorgcentrum als blijvende herinnering een spiegel cadeau. Het schilderij en de spiegel krijgen een mooie plek in Zuidermarke.

Ontbijt, feestverlichting, jubileummagazine
Bewoners begonnen de dag met een feestelijk ontbijt op hun eigen kamer. Daarnaast zijn alle etages van het woonzorgcentrum versierd met onder meer mooie bloemstukken en feestverlichting. Ook is voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers een speciaal jubileummagazine gemaakt met foto’s, interviews en leuke wetenswaardigheden over 25 jaar Zuidermarke in Emmen.

Trots
‘Normaal gesproken zouden we groots uitpakken en met bewoners, medewerkers, vrijwilligers en familie gezamenlijk leuke activiteiten doen. In verband met de coronamaatregelen is dat nu helaas niet mogelijk. We hopen dat dit later dit jaar alsnog lukt. Ik ben enorm trots om te zien wat we er met z’n allen in coronatijd toch van hebben weten te maken’, zegt locatiehoofd Wilma de Vries van Zuidermarke. ‘Zo gaat deze mooie mijlpaal niet onopgemerkt aan ons voorbij!’

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!