Home Dieren WILDLANDS Emmen Parade geopend in feestweekend dierenpark

WILDLANDS Emmen Parade geopend in feestweekend dierenpark

0
WILDLANDS Emmen Parade geopend in feestweekend dierenpark

Vanmorgen heeft WILDLANDS-directeur Erik van Engelen met de onthulling van de FC Emmen olifant de WILDLANDS Emmen Parade 2021 officieel geopend. Van 25 september t/m 24 oktober worden WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het stadscentrum van Emmen opgevrolijkt door een parade van 34 grote olifantenbeelden. De Elephant Parade is een onderdeel van de feestelijkheden rondom het vijfjarig bestaan van het dierenpark dit jaar. Dit weekend wordt het uitgestelde jubileumfeest met bezoekers gevierd op het park.

In maart 2016 werden de poorten van het park voor het eerst geopend voor het publiek. Een geheel nieuwe dierentuin waar beleving, natuur en dierenwelzijn voorop staan. Educatie is ook een belangrijk onderdeel van de organisatie. Daarom past de Elephant Parade goed bij de festiviteiten, want niet alleen vrolijkt de bonte stoet het stadscentrum en het park op; de parade vraagt tegelijkertijd aandacht voor de bedreigde Aziatische olifant. De WILDLANDS Emmen Parade wordt gefinancierd door het WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds, de non-profit stichting van het park. Daarnaast opent WILDLANDS tijdens de Parade een pop-up store in het stadscentrum, waar merchandise zoals de kleine olifantenbeeldjes en wandelroutes te koop zijn.

Vanwege de coronamaatregelen was niet mogelijk om dit jubileum daadwerkelijk op 25 maart op het park te vieren. Vandaar dat werd besloten om het verjaardagsfeest een half jaar uit te stellen. Het park is zaterdag 25 én zondag 26 september langer geopend, er is het hele weekend entertainment en een traktatie voor alle bezoekers. Naast de WILDLANDS Emmen Parade en het feestweekend worden er in 2021 meerdere evenementen rondom het vijfjarig bestaan georganiseerd. Deze zijn terug te vinden op www.5jaarwildlands.nl

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!