Home Coevorden Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het land

Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het land

0
Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het land

Op vrijdag 30 april a.s. zal cabaretier Martijn Kardol vanuit de Goudse Schouwburg een live voorstelling met de titel ‘In tijden van crisis 2.0’ verzorgen waarbij hij het publiek meeneemt door het theater.

Ticketverkoop
Het publiek kan een ticket kopen voor een tientje om erbij te zijn vanaf de bank.
Via www.theaterhofpoort.nl wordt men doorverwezen naar de site van de Goudse Schouwburg.
Bijzonder is dat alle deelnemende theaters meedelen in de opbrengst van de ticketverkoop, dus indirect steunt het publiek, naast de makers, ook haar eigen theater.

Uniek kijkje in een leeg theater
In een unieke livestream vanuit de Goudse Schouwburg speelt Martijn Kardol op 30 april de voorstelling ‘In Tijden van Crisis 2.0’ live voor de mensen thuis. Uniek, want deze voorstelling wordt gespeeld op verschillende plekken in de Schouwburg.

Martijn neemt je live mee door de Schouwburg en speelt zijn voorstelling onder andere vanuit de laad en los, de orkestbak, de kleedkamers en het directiekantoor. Hiermee krijgt de kijker niet alleen een voorstelling, maar ook een kijkje achter de schermen. Plekken waar je als publiek normaal niet komt; een live rondleiding door het leegstaande theater.

Speciale voorstelling
Precies een jaar geleden schudden we elkaar voor het laatst de handen. Inmiddels zijn we alweer een aantal golven verder, weten we steeds meer, en zijn er tientallen nieuwe varianten van het virus. Hoogste tijd dus voor een nieuwe variant van deze crisisvoorstelling; hoogste tijd voor ‘In

Tijden van Crisis 2.0’.
Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor de, hopelijk, laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid. Zodra het weer kan is deze nieuwe voorstelling te zien in theaters en buitenpodia door het hele land.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!