Home Emmen Open Bedrijvendag Emmen dit jaar digitaal

Open Bedrijvendag Emmen dit jaar digitaal

0
Open Bedrijvendag Emmen dit jaar digitaal

Op zaterdag 7 november is de digitale Open Bedrijvendag in Emmen. Dit jaar geen fysieke Open Bedrijvendag, maar een digitaal kijkje achter de schermen. Om bedrijven in de gemeente Emmen op weg te helpen konden ze meedoen aan een gratis workshop ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’. Zo’n 25 bedrijven hebben zich aangemeld. De digitale opening van de Open Bedrijvendag vindt plaats bij De Holdert in Emmen, dat onderdeel uitmaakt van Treant Zorggroep. Dit gebeurt door het delen van de openingsvideo met een kijkje achter de schermen bij De Holdert. Op 7 november delen de deelnemende partijen hun video op eigen social mediakanalen. Op de website van Ondernemend Emmen zijn alle video’s verzameld en te zien.

Deze dag biedt ondernemers in Emmen een mooie kans om hun bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een kijkje achter de schermen is ook een kans om mensen te interesseren voor een baan of opleiding. Deelname aan de digitale Open Bedrijvendag is mogelijk voor ieder bedrijf in iedere sector. 

Ook in deze tijd vindt de gemeente Emmen het belangrijk bedrijven in de spotlights te zetten. Wethouder Guido Rink: ‘Het lijkt mij geweldig om de hele dag online te mogen rondkijken in de Emmense bedrijven. De film met de meeste likes ontvangt een leuke prijs. Ik zie ernaar uit om bij de winnaar langs te gaan en de prijs te overhandigen. Daar knoop ik heel graag een bedrijfsbezoek aan vast.’

Samenwerking
De digitale Open Bedrijvendag 2020 in Emmen is een samenwerking tussen Ondernemend Emmen en de gemeente Emmen. Ook deze partijen delen op 7 november de video’s van de deelnemende bedrijven via hun kanalen. Het voordeel voor bedrijven is dat dit extra aandacht oplevert voor hun activiteiten. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!