Home Emmen Ondernemend Emmen en Growing Emmen gaan samenwerken

Ondernemend Emmen en Growing Emmen gaan samenwerken

0
Ondernemend Emmen en Growing Emmen gaan samenwerken

Ondernemend Emmen is de belangenbehartiger van ondernemers in gemeente Emmen. Growing Emmen is een ondernemersbroedplaats. Beide organisaties stimuleren het ondernemerschap en het ondernemersklimaat in de regio. Door meer te gaan samenwerken wordt dit versterkt.

De organisaties gaan samenwerken door hun netwerken aan elkaar te verbinden, zodat ondernemers nog meer met elkaar in contact komen. Hierbij is speciale aandacht voor stageplaatsen voor studenten. Ook gaan zij intensief samenwerken om internationaal ondernemerschap in de regio te stimuleren. Tot slot zetten beide organisaties zich in om beschikbare kennis van zowel ondernemers als kennisinstellingen beter te ontsluiten.

Ondernemend Emmen en Growing Emmen zijn positief over alle kansen die de samenwerking met zich meebrengt en zijn vol vertrouwen over de mogelijkheden om het ondernemersklimaat in de regio te versterken.

Ondernemend Emmen is dé belangenbehartiger voor ondernemers in Emmen. Ze brengt ondernemers in verbinding met elkaar en met iedereen die een  bijdrage kan leveren aan een optimaal ondernemingsklimaat in Emmen. De activiteiten richten zich op techniek & industrie, internationaal ondernemen, kennisdeling, netwerken, parkmanagement en het stimuleren van de lokale economie in de meest ruime zin van het woord. Samenwerking, innovatie en belangenbehartiging vormen binnen al deze aandachtsgebieden de leidraad.

Growing Emmen is de favoriete broedplaats voor ondernemers met een ondernemersdroom. Met een grote gevarieerde community van ondernemers en betrokken partners. De broedplaats is gevestigd aan de Parallelweg 36 in Emmen en biedt 1.200 m2 ruimte voor ontmoeting, (flex) werken en kennisdelen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!