Home Emmen Nieuwjaarsuitzending van de gemeente Emmen is te bekijken vanuit je luie stoel

Nieuwjaarsuitzending van de gemeente Emmen is te bekijken vanuit je luie stoel

0
Nieuwjaarsuitzending van de gemeente Emmen is te bekijken vanuit je luie stoel

De gemeente Emmen en ZO!34 maken samen een nieuwjaarsuitzending op 2 januari 2021. Door de coronacrisis is het gebruikelijke nieuwjaarsfeest deze keer niet mogelijk. De uitzending begint om 20.30 uur en is te volgen op ZO34! (radio, televisie en online). Paula Keizer van ZO!34 neemt samen met burgemeester Eric van Oosterhout de presentatie voor haar rekening. In ruim anderhalf uur tijd blikken ze met verschillende gasten terug op het afgelopen jaar en kijken ze vooruit naar het nieuwe jaar.

Hannah Mae, winnaar van de Culturele Aanmoedigingsprijs, verzorgt de muziek. En natuurlijk wordt de Culturele Oeuvreprijs 2021 uitgereikt en Emmenaar van het jaar bekendgemaakt. Burgemeester Eric van Oosterhout: “Het is een bewogen jaar geweest en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een nieuwjaarsfeest zoals de voorgaande jaren kan helaas niet. Daarom hebben we in samenwerking met ZO!34 een idee uitgewerkt, waardoor iedereen, coronaproof, vanuit zijn luie stoel naar de nieuwjaarsuitzending kan kijken of luisteren. Het belooft een mooie uitzending te worden.

Programmering
Op 2 januari om 20.30 uur zendt ZO!34 het programma uit via de gebruikelijk kanalen Ziggo kanaal 45 (digitaal) of 7 (analoog) en KPN kanaal 1384. Ook via de website zo34.nl/tv kunnen belangstellenden de uitzending volgen en terugkijken via ‘uitzending gemist’.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!