Home Drenthe Naoberschap United heet voortaan FC Emmen Naoberschap

Naoberschap United heet voortaan FC Emmen Naoberschap

0
Naoberschap United heet voortaan FC Emmen Naoberschap

Stichting Naoberschap United ondergaat een naamsverandering. De maatschappelijke stichting van FC Emmen heet voortaan: FC Emmen Naoberschap.

FC Emmen timmert op maatschappelijk gebied al jaren aan de weg met zijn maatschappelijke stichting. Onder de naam Naoberschap United heeft de club zich al ingezet om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden, kinderen meer te laten lezen en gezonder te laten leven, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk te helpen en nog veel meer. De club wil de komende jaren de maatschappelijke rol nog meer benadrukken en uitdragen. En daar hoort een nieuwe naam bij, namelijk FC Emmen Naoberschap.

Jos Schaart, manager MVO bij FC Emmen: “We merkten dat de supporters en bedrijven die dichtbij ons staan goed weten dat Naoberschap United bij FC Emmen hoort, maar de mensen die iets verder van de club staan weten dat niet. Daarom kiezen we voor deze nieuwe naam. Behalve de naamsverandering zal er niets veranderen; we willen intern en extern simpelweg nóg meer uitdragen dat alle maatschappelijke projecten door de maatschappelijke stichting van de club georganiseerd worden.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!