Home Emmen Muziek op de steiger zorgt voor reuring rond om de Rietplas

Muziek op de steiger zorgt voor reuring rond om de Rietplas

0
Muziek op de steiger zorgt voor reuring rond om de Rietplas

Op zondagmiddag 6 september 2020 kan men weer op het water van livemuziek genieten! In het verleden is al vaker bewezen dat de combinatie muziek, bootjes en water een garantie voor succes is in de Rietlanden.

Op 15 steigers in de Bonte-, Witrug- en Drieteenspecht staan tussen 15:00 en 18:00 uur verschillende kleine acts akoestisch (onversterkt) te spelen. Dit kunnen solo’s, duo’s, trio’s of kleine formaties zijn.

Het is voor iedere bootbezitter vrij toegankelijk en iedereen mag zelf de route bepalen. Heerlijk dobberen met je buren en/of vrienden langs de meest verschillende muziekstijlen > een feest voor jong en oud! Neem je hapjes mee en geniet op gepaste afstand!

Het evenement is bedoeld om de artiesten een warm hart toe te dragen na deze moeilijke tijd. Ze staan te springen om voor publiek op te kunnen treden en dan vooral in deze setting. Op iedere steiger is daarom een ‘brugwachtersklompje’ aanwezig waar het publiek een bijdrage voor de artiesten in kan doen.

Inmiddels is er toestemming van de gemeente en heeft de wijkvereniging toegezegd het initiatief te willen steunen.
Er worden geen podia gebouwd en/of aanpassingen aan de steigers gemaakt. Het betreft een kleinschalig gezellig muziekevenement voor iedereen.

De line-up belooft geweldig te worden! Meerdere bekende artiesten uit Drenthe hebben toegezegd om te komen spelen!

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!