Home Nieuws Markante Emmenaar brengt eigen boek uit

Markante Emmenaar brengt eigen boek uit

0

Jean-Pierre Doran heeft een nieuw boek aangekondigd. Jean-Pierre was al bekend in Emmen en omstreken, maar zijn deelname aan de 6-delige documentaire genaamd ‘Emmen op 1’ heeft dit nog eens een flinke boost gegeven. De documentaire werd eind 2018 gepresenteerd door Rutger Castricum en was te zien op NPO1. Zijn nieuwe boek ‘Fuck It, Gewoon Doen’ is een autobiografie die gaat over hoe hij zijn angsten en remmende overtuigingen weet te overwinnen. Dit boek is vanaf nu verkrijgbaar.

Jean-Pierre is geboren in één van de armste en meest criminele wijken op Curaçao. Hij emigreerde in 2003 naar Nederland om in Emmen te gaan studeren. In de eerste jaren hier heeft hij veel te maken gehad met racisme en discriminatie, desondanks is het hem gelukt om zijn opleiding aan de Stenden Hogeschool met succes af te ronden. Na zijn studiejaar aan de Rijksuniversiteit Groningen besloot hij direct te gaan ondernemen en startte hij zijn eerste bedrijf in Emmen. Jean-Pierre is ervan overtuigd dat er twee elementen zijn die mensen tegenhouden in het bereiken van hun gestelde doelen: hun eigen gedachten en hun omgeving, vandaar de ondertitel “Jouw gedachten zijn jouw grootste vijand met jouw omgeving als bondgenoot.

“Fuck It, Gewoon Doen!”, is de lijfspreuk van Jean-Pierre Doran. Elke keer als hij een moeilijke beslissing moet maken of voor een lastige keuze komt te staan die hem uitdaagt om buiten zijn comfortzone te stappen, gebruikt hij deze vaste lijfspreuk. Deze spreuk helpt hem om de weerstanden die hij ondervindt te overwinnen. Deze mindset wil hij graag uitdragen naar zoveel mogelijk mensen. Hoe meer mensen tegen zichzelf “Fuck It, Gewoon Doen” zeggen, hoe meer mensen in de actiemodus komen waardoor ze keer op keer hun angsten en remmende overtuigingen zullen overwinnen. Dit leidt uiteindelijk tot een stukje persoonlijke groei en zorgt ervoor dat mensen effectiever worden in het bereiken van hun gestelde doelen. Op deze manier wil Jean-Pierre zoveel mogelijk mensen inspireren om vanuit hun passie een bijdrage te leveren aan het creëren van een betere wereld. Dit boek is een steuntje in de rug voor mensen die voldoening willen halen uit wat zij doen en een gelukkig leven willen leiden. “Wij kunnen alleen groeien door uit onze comfortzone te stappen, onze angsten overwinnen is een onderdeel hiervan.

Via het boek deelt Jean-Pierre voorbeelden, uit eigen leven en de levenslessen die hij heeft op gedaan, met de lezer, zodat zij inzicht krijgen hoe zij ook hun doelen kunnen bereiken door hun angsten te overwinnen. Aan de cover van dit boek hebben Jans Katerbarg, Richard Broekhuijzen, Richard van der Ark en Ivan Randjelovic meegewerkt.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!