Home Coevorden Man en hond mishandeld in Coevorden

Man en hond mishandeld in Coevorden

0

De politie Zuidoost Drenthe is op zoek naar getuigen na een ernstige mishandeling van een man én zijn hond.

Op zondag 10 november 2019 omstreeks 22.45 uur heeft er een mishandeling plaatst gevonden aan de Harm Tiesingstraat ter hoogte van huisnummer 7A in Coevorden.

Het slachtoffer liep met zijn hond en zag twee jongens en twee meiden tussen de 16 en de 20 jaar oud containers omtrappen. Toen hij de jeugd hierop aansprak sloeg 1 van de jongens hem meerdere malen tegen zijn gezicht aan.

Hierna pakte de jongen een glazen parfum flesje uit zijn binnenzak en sloeg het slachtoffer met het flesje tegen zijn gezicht aan, met als gevolg een hoofdwond ter hoogte van zijn slaap. Ook gaf de jongen de hond een schop waardoor het beestje in de lucht vloog. Tijdens de mishandeling werd het slachtoffer ook nog bedreigd dat hij neergestoken zou worden.

De andere jongeren hebben tijdens de mishandeling gewoon staan toekijken.

De politie is op zoek naar mensen die deze mishandeling gezien hebben of mensen die beschikken over camerabeelden in de buurt van Harm Tiesingstraat. U kunt bellen met 0900-8844 of een privé bericht sturen naar de politie. Vermeld dan het dossiernummer 2019299525.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!