Home Nieuws Hoe ziet Drenthe er over jaren uit? Je ziet het in Panorama Nederland in Emmen

Hoe ziet Drenthe er over jaren uit? Je ziet het in Panorama Nederland in Emmen

0

Van dinsdag 24 september t/m vrijdag 27 september en van donderdag  10 t/m dinsdag 15 oktober komt Panorama Nederland naar Assen en Emmen. Panorama Nederland schetst een optimistisch en aantrekkelijk toekomstbeeld. Een Nederland dat voor iedereen uiterst herkenbaar blijft, maar dat toch op allerlei terreinen fundamenteel anders werkt. Het Panorama vormt de aanleiding om met de Drentse samenleving in gesprek te gaan over de toekomst van Drenthe. Wij nodigen u van harte uit om met ons op pad te gaan en mee te praten. Informatie over openingstijden, bijeenkomsten en excursies vindt u in de agenda.

De Rijksbouwmeesters schetsen met Panorama Nederland een toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van Nederland. Het laat zien hoe klimaatverandering, de vergrijzende samenleving, de overstap naar hernieuwbare energie en de verduurzaming van de landbouw de sleutel kunnen zijn voor welkome, structurele verbeteringen in de toekomst.

Onder de titel “Panorama Drenthe: Oefenen met de toekomst” wordt rondom het Panorama Nederland een programma georganiseerd met excursies en gesprekken over de verschillende opgaven voor Drenthe.

Panorama Drenthe is in september en oktober in Drenthe te zien. Met het schilderij Panorama Mesdag als inspiratiebron, is er een toekomstig beeld van Nederland gemaakt: Panorama Nederland.

De 4 thema’s van Panorama Nederland:

– Water verbindt ons
– Nieuwe Energie
– Een Rijk Boerenland
– Meer tijd voor elkaar

De Panorama Drenthe is op Donderdag 26 september en vrijdag 27 september van 8.30 tot 20.00 uur te zien in het Bruggebouw van het Gemeentehuis in Emmen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!