Home Emmen Donderdag opent pop-up store veiligheid in winkelcentrum Angelslo

Donderdag opent pop-up store veiligheid in winkelcentrum Angelslo

0

Tijdens de week van de Veiligheid, op donderdag 10 oktober 2019 opent om 10:00 uur de deuren van de Pop-up store Veiligheid in het winkelcentrum van Angelslo. “Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat weten we allemaal. Wat we vaak niet weten is dat sommige ongelukken vrij makkelijk te voorkomen zijn. Met de Pop-up store willen Veiligheidsregio Drenthe, provincie Drenthe, de Politie en wij als gemeente Emmen inwoners bewust maken van de risico’s en handige tips geven om de veiligheid in en om hun huis te vergroten”, aldus burgemeester Eric van Oosterhout.

Inwoners vinden informatie en activiteiten in en buiten de winkel. “In de winkel kunnen inwoners met een speciale virtual reality bril ontdekken wat je moet doen bij een brand en kunnen ze bijvoorbeeld met een simulator ervaren welke risico’s er zijn wanneer je appt terwijl je fietst. Ook zijn er demonstraties van de brandweer, komt er een remtest en kan men zien welke gevaren een hennepkwekerij met zich mee brengt. Kortom we bieden een groot aantal mogelijkheden om inwoners te helpen de veiligheid te vergroten”, vertelt de burgemeester. Klik hier voor het volledige programma van de pop-up store.

De pop-up store is gedurende drie weken iedere donderdag, vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur te bezoeken. En op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Inwoners van de gemeente Emmen kunnen vanaf 10 oktober drie weken in de Pop-up store terecht. Daarna sluiten de deuren en is het de bedoeling dat de winkel op een andere locatie in de provincie haar deuren weer opent. Waar de winkel haar deuren opent is nog niet bekend.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!