Home Emmen Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland gaan samen

Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland gaan samen

0

Vanaf 1 januari gaan Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland hun krachten bundelen in een nauwe samenwerking. Door de samenwerking kunnen de bedrijven efficiënter te werk gaan.

Hartman Expeditie is met name sterk in het vervoer van geconditioneerde groupage naar Denemarken terwijl de focus van Brinkman Trans Holland vooral op Zweden lag. Ook Noorwegen wordt door de beide bedrijven bediend. Volgens Ronald Hartman is schaalvergroting belangrijk om de klanten op verantwoorde wijze te kunnen blijven bedienen. Door de samenwerking ziet hij een mooie en succesvolle toekomst voor beide bedrijven.

De bedrijven gaan officieel vanaf 1 januari werken vanuit de Hartman vestiging in Poeldijk en vanuit de nieuwe vestiging in Veenoord. De planning van beide bedrijven is daar is op dit moment al ondergebracht. Ook aan al enkele combinaties van Brinkman bij de vestigingen van Hartman

Hartman onderstreept dat beide merken, Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland ongewijzigd blijven bestaan. Wel is er door de fusie een nieuw bedrijf opgericht van waaruit alle activiteiten van Brinkman Trans Holland zullen plaatsvinden.

Het wagenpark van Hartman Expeditie omvat 43 trekkende eenheden en 100 opleggers. Brinkman Trans Holland heeft 32 eigen trekkers en 95 opleggers. 

Bron: https://bigtruck.nl/nieuws/item/fusie-hartman-expeditie-en-brinkman-trans-holland#.XerLbOUbeuo.facebook

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!