Home Nieuws Gratis online cursus via Instagram voor startende bedieningsmedewerkers

Gratis online cursus via Instagram voor startende bedieningsmedewerkers

0
Gratis online cursus via Instagram voor startende bedieningsmedewerkers

Emmen – Tot 1 juli kunnen horecabedrijven* hun (startende) bedieningsmedewerkers aanmelden voor een gratis online cursus via Instagram.

Geste naar de ondernemers

“Omdat de horeca, recreatie en toerisme in Nederland op dit moment zwaar getroffen worden, willen wij de ondernemers graag helpen”, aldus Marijke Maatkamp van Team MINT.

Daarom hebben Daniëlle Idema en Marijke Maatkamp de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een online cursus voor startende bedieningsmedewerkers, en dat hebben ze op hun eigen(wijze) manier gedaan.

“In het voorjaar organiseren horecaondernemers vaak een kick-off dag voor nieuwe medewerkers en daarnaast gebruiken ze het voorseizoen om ervoor te zorgen dat ook deze nieuwe medewerkers alle ins en outs weten van het horecavak om in het hoogseizoen te kunnen knallen! Nu dat door de huidige situatie niet kan, willen wij graag de ondernemers die startende bedieningsmedewerkers hebben een handje helpen”, vertelt Idema. “Natuurlijk is het erg belangrijk om ook juist op de werkvloer ingewerkt te worden, maar deze cursus helpt zeker een vliegende start te maken!”

Over de cursus

Naast dat de cursus over de nodige basiskennis, -vaardigheden en vaktechnieken gaat, wordt deze ook op een superleuk en veelgebruikt medium aangeboden, namelijk via Instagram Stories via een besloten account. D.m.v. Stories nemen we de cursisten mee in alle theorie op een leuke en interactieve manier, waarbij er volop ruimte is om vragen te stellen, opdrachten te maken en ideeën met andere cursisten uit te wisselen. Ook zijn er een aantal challenges! De cursus bestaat uit 5 modules en elke module bestaat uit 120-150 stories. Waarom via Instagram? Omdat de doelgroep, startende – meestal – jonge medewerkers, daar het liefst is, online!

Over MINT.

MINT. is gevestigd in de gemeente Emmen en wordt gerund door Marijke Maatkamp en Daniëlle Idema. Zij helpen ondernemers bij het optimaliseren van klantervaringen en begrijpen als geen ander hoe lastig het is om gasten nu niet van dienst te kunnen zijn. En ze snappen óók dat de horecaondernemers de gasten straks heel graag weer een topbeleving willen geven. “Wij dragen daar graag een steentje aan bij”, antwoord Maatkamp.

Wil je meer weten over deze cursus? Meer informatie en de contactgegevens van Team MINT zijn te vinden op www.teammint.nl

* Horecabedrijven in de gemeenten Emmen, Borger-Odoorn, Coevorden en Westerveld. Voor particulieren die ook graag de cursus willen volgen en/of bedrijven die buiten de genoemde gemeenten vallen, biedt MINT een scherpe aanbieding via hun webshop.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!