Home Emmen FC Emmen versterkt zich met een verdediger

FC Emmen versterkt zich met een verdediger

0

FC Emmen heeft de gewenste defensieve versterking binnen. Michaël Heylen komt over van Zulte Waregem en tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.

De 25-jarige centrale verdediger speelde vanaf 2007 in de jeugd van RSC Anderlecht. In het seizoen 2013/2014 werd hij uitgeleend aan KV Kortrijk, waar hij zijn debuut maakte op het hoogste niveau van België. Vervolgens werd hij naar twee seizoenen bij de hoofdmacht van Anderlecht opnieuw uitgeleend, ditmaal aan KVC Westerlo. Sinds 2017 droeg hij het shirt van Zulte Waregem.

In totaal heeft Michaël maar liefst 119 competitie- en play-offwedstrijden gespeeld op het hoogste niveau van België en veertien bekerduels. Ook kwam de 1,87 meter lange Belg elf keer in actie in Europa League of Champions League duels.

Michaël: “Na zes seizoenen in de Belgische competitie is het tijd voor iets nieuws en de Nederlandse competitie heb ik altijd interessant gevonden. Ik wil dit seizoen handhaving met FC Emmen veiligstellen en mezelf op een goede manier presenteren.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!