Home Emmen FC Emmen huurt Kian Slor en Joël van Kaam van FC Groningen

FC Emmen huurt Kian Slor en Joël van Kaam van FC Groningen

0
FC Emmen huurt Kian Slor en Joël van Kaam van FC Groningen

FC Emmen huurt Kian Slor en Joël van Kaam van FC Groningen voor de rest van het seizoen. Slor maakte op elfjarige leeftijd de overstap van VV Hoogezand naar FC Groningen. De negentienjarige buitenspeler debuteerde in februari 2020 voor de Groningse hoofdmacht en speelde tot dusver acht wedstrijden in het eerste elftal.

Ook Van Kaam kwam op zijn elfde naar FC Groningen, hij kwam over van VV Appingedam. In november 2020 debuteerde de inmiddels negentienjarige rechtsback in het eerste elftal. In totaal speelde hij zes officiële duels voor de Groningers.

“Kian is een echte teamplayer die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. Hij brengt veel energie en is doelgericht. Met zijn kwaliteiten zorgt hij voor iets extra’s in onze selectie en met hem erbij zal er een gezonde concurrentie gaan ontstaan”, aldus Michel Jansen over Slor. “Joël is een jongen met snelheid en veel drang naar voren. Hij kan de hele rechterkant bespelen. We verwachten dat hij zich bij ons ontwikkelt en kan concurreren met zijn medespelers.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!