Home Emmen FC Emmen gaat de straat op

FC Emmen gaat de straat op

0
FC Emmen gaat de straat op


Hoofdsponsor EasyToys maakt het mogelijk dat FC Emmen in samenwerking met Naoberschap United vanaf maandag 15 februari start met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Emmen: FC Emmen De Straat Op. In elf verschillende wijken en dorpen in de gemeente Emmen kunnen kinderen van de basisscholen en middelbare scholen samen met een trainer lekker buiten voetballen.

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om tijdens deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij hoofdsponsor EasyToys komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal door de hele week op verschillende voetbalpleintjes te staan. FC Emmen heeft natuurlijk vaker voetbalactiviteiten georganiseerd, maar nog nooit was het zo makkelijk om mee te doen. De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin!

Jeugdwethouder Robert Kleine: “Ik ben ontzettend blij dat juist in deze coronatijd jongeren samen kunnen sporten. We moeten kijken wat nog wél mogelijk is met de huidige maatregelen en daar passen deze voetbalactiviteiten prima in. Bovendien is beweging ontzettend belangrijk. Prachtig dat we dit samen met FC Emmen en zijn hoofdsponsor EasyToys voor onze jongeren kunnen organiseren. Doe allemaal mee!”

Het meedoen aan een van de voetbalactiviteiten is gratis. Graag zouden wij wel willen weten hoeveel kinderen er komen en op welke locaties. Kinderen moeten zich daarom wel even aanmelden via www.fcemmen.nl/destraatop.

De voetbalactiviteiten worden georganiseerd in Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Weerdinge, Bargeres, Rietlanden, Emmer-Compascuum, Erica, Schoonebeek, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout en Klazienaveen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!