Home Borger-Odoorn Enthousiaste deelnemers en duizenden bezoekers tijdens Open Bedrijvendag Emmen

Enthousiaste deelnemers en duizenden bezoekers tijdens Open Bedrijvendag Emmen

0

Enkele duizenden mensen hebben zaterdag 2 november een kijkje genomen bij de vijftig deelnemers aan de Open Bedrijvendag Emmen. Wethouder Guido Rink opende de dag door het in gebruik nemen van de Guido Rinkstraat bij Drentea. Drentea nam een nieuwe duurzame productiestraat in gebruik en verraste de wethouder met het straatnaambord. Guido Rink: ‘Het was voor mij een grote verrassing dat er een productiestraat naar mij vernoemd is. Drentea is een vooruitstrevend bedrijf als het gaat om duurzaam ondernemen. Ik voel me dan ook zeer vereerd!’.  

De wethouder nam ook een kijkje bij Milling Company Europe (MCE) en Techniekplein Emmen. Hij kreeg uitgebreid uitleg bij MCE en de bedrijven op het Techniekplein.

We kijken terug op een gezellige en geslaagde Open Bedrijvendag in Emmen met veel verschillende deelnemers. Het was echt een unieke gelegenheid om bij bedrijven binnen te kijken waar je normaal nooit zou komen, of waarvan veel mensen zich afvragen ‘wat gebeurt daar?’. Deelnemers en bezoekers bedankt! 

Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan op de website van de Open Bedrijvendag Drenthe(externe link)

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!