Home Nieuws Emmer jeugdhonkballers winnen

Emmer jeugdhonkballers winnen

0

Zaterdagmorgen hebben de Bedrocks pupillen op de Meerdijk een wedstrijd gespeeld tegen de Blue Hawks uit Zwolle. Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd, wat iedere keer voor een leuke wedstrijd zorgt, zo ook deze week.De eerste twee innings hebben de Bedrocks het veld goed dicht gehouden, waardoor de Blue Hawks door een home-run maar één punt konden scoren. Aan slag waren de Bedrocks ook heel sterk, wat zorgde voor zeven punten. Daarna kwamen de Blue Hawks wel sterk terug, en scoorde in de derde inning drie punten, tegenover één door de Bedrocks. Met een tussenstand van 8-4 gingen ze de laatste inning in, waarbij de Bedrocks door het stelen van vele honken vier punten konden binnen halen, tegenover twee van de Blue Hawks. Dit zorgde er voor dat de pupillen deze zonnige ochtend konden afsluiten met een mooie eindstand van 12-6.

De eerste twee innings hebben de Bedrocks het veld goed dicht gehouden, waardoor de Blue Hawks door een home-run maar één punt konden scoren. Aan slag waren de Bedrocks ook heel sterk, wat zorgde voor zeven punten. Daarna kwamen de Blue Hawks wel sterk terug, en scoorde in de derde inning drie punten, tegenover één door de Bedrocks. Met een tussenstand van 8-4 gingen ze de laatste inning in, waarbij de Bedrocks door het stelen van vele honken vier punten konden binnen halen, tegenover twee van de Blue Hawks. Dit zorgde er voor dat de pupillen deze zonnige ochtend konden afsluiten met een mooie eindstand van 12-6.

De Bedrocks Aspiranten speelden zaterdagmiddag op de Meerdijk hun tweede wedstrijd van dit seizoen, waarbij de Northern Stars uit Leeuwarden te gast waren.

De eerste inning konden de aspiranten weinig grip krijgen op de Pitcher van de Friezen, maar wisten toch vijf punten te scoren door sterk honklopen.

De voor Bedrocks startend Pitcher Alex Uiterwijk Winkel had wat moete de ballen te controleren waardoor Bedrocks lichtte averij op liepen. Alex werd vervangen door een sterk pitchende Thimo Czudar die de slagmannen en vrouwen van de Stars aan banden wist te leggen.

Aan slag wisten de Emmenaren zich van hun goede kant zien, maar ook slim honklopen leverde de nodige punten op. Met een homerun van zowel Uiterwijk Winkel als Czudar wisten de Emmenaren uit te lopen naar een fraaie 14-6 eindstand.

Foto’s Bert Springer.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!