Home Emmen DJ Roy zet de Harbour Club op zijn kop

DJ Roy zet de Harbour Club op zijn kop

0
DJ Roy zet de Harbour Club op zijn kop

Op de Dag van de Duitse eenheid zijn veel huisjes in Parc Sandur bezet met onze Oosterburen en omdat de Oktoberfesten niet doorgaan heeft de Harbour Club ervoor gekozen om op zaterdagavond een klein feestje te gaan bouwen.

Zaterdag 3 oktober vanaf 20:00 uur tot 23:00 uur zal DJ ROY uit Emmen op zijn bekende wijze de sfeer erin brengen. Wel met de restricties, dus zitten aan tafels en niet dansen en hard meezingen, desondanks zal het een feestje worden.

DJ Roy heeft al vele prijzen en awards gewonnen en is tevens componist voor veel artiesten die in de Harbour Club optreden. Kom langs, vraag een plaat aan en wie weet gooit DJ Roy jou verzoek in de playlist.

Zondag 4 oktober zal Makshift hun opwachting maken op het podium op het park. Makeshift is een vijfkoppige band, opgericht in 2018. De passie voor Folk & Country straalt er van af. “Wij genieten als het publiek geniet van onze muziek.”

Ze waren in 2019 onder andere te zien bij Gluren bij de buren-Emmen, Gooi maar in m’n pet- Emmen , Muziek aan de Streek Nieuw-Dordrecht, Slik & Zand Ameland, Smaakmakersfestival in De Wijk (Dr) maar ook bij diverse buurtfeesten en bijeenkomsten waren ze van de partij.Naast enkele classics spelen ze vooral de meer moderne country die in Amerika heel populair is.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!