Home Nieuws De Gouden Pijl gaat vanaf dit jaar verder als Festival De Gouden Pijl

De Gouden Pijl gaat vanaf dit jaar verder als Festival De Gouden Pijl

0

Terwijl de Tour nog maar enkele etappes onderweg is, wordt er in Emmen al hard gewerkt aan de voorbereidingen van de Gouden Pijl. Op 4 augustus worden de helden uit de Tour de France ontvangen in het centrum van Emmen. En na enkele financieel zware jaren zoekt het bestuur naar nieuwe manieren om het evenement te behouden voor Emmen. De eerste contouren daarvan zijn vandaag gepresenteerd in de nieuwe website www.goudenpijl.nl. De Gouden Pijl gaat vanaf dit jaar verder als Festival De Gouden Pijl.

Festival De Gouden Pijl blijft een gratis evenement in het centrum van Emmen. Een feest waar je als inwoner van Emmen je vrienden en oude bekenden ontmoet, waar ondernemers hun netwerk vergroten en waar je als liefhebber zelf mee kunt rijden in de toertocht. Iedereen komt samen om te genieten van de gezelligheid. Festival De Gouden Pijl schept een band. De organisatie van Festival De Gouden Pijl, stichting De Nieuwe Pijl, heeft de ambitie de komende jaren door te groeien naar een meerdaags festival dat nadrukkelijk de verbinding zoekt met toerisme, horeca en muziek. Het criterium en de wielersport zal centraal blijven staan maar met de bredere aanpak hoopt de organisatie toe te werken naar een duurzaam financieringsmodel.

De nieuwe website is de eerste stap in deze nieuwe aanpak. Bouw en realisatie van deze website is verzorgd door internetbureau Webba uit Emmen. De uitwerking van het concept en nieuwe logo komt van 1609bold uit Zuidlaren.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!