Home FEATURED D.A.R. Dierenambulance trots op nieuw uniform

D.A.R. Dierenambulance trots op nieuw uniform

0

Met een groeiend team en gebrek aan tweedehands jassen, broeken en overhemden, moest er wat gebeuren voor D.A.R. Dierenambulance. De D.A.R. reddingsbrigade is inmiddels uitgegroeid tot 45 man sterk en is nog steeds groeiende. Inmiddels wordt er in vier gemeenten gereden voor dieren in nood, namelijk in Emmen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen.

De wensen waren een functioneler uniform (aangezien felle kleuren en reflectie de dieren afschrikken), een eigen en professionele uitstraling. Doordat Rijkswaterstaat op het hoofdwegen-netwerk alleen nog de door hun verplicht gestelde jassen wil zien, was er meer vrijheid om een uniform te kiezen dat geschikt is voor het redden van dieren, waar het ze allemaal om te doen is.

Een reddende sponsor kwam voorbij en zorgde dat het hele team zich in het nieuw kon steken. Een investering om de komende jaren mee vooruit te kunnen en onze D.A.R. reddingsbrigade een professionele en functionele uitstraling mee te geven. We zijn onze sponsor heel erg dankbaar dat zij ons deze mogelijkheid heeft gegeven. 

Het complete team is nu herkenbaar aan een prachtig donkerblauw uniform, met lichtblauw overhemd, voorzien van emblemen en epauletten. Samen staan ze 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor dieren in nood via het alarmnummer 06-57377365. En met deze, voor het dierenoog, vriendelijkere kledingwijze hopen we ons werk nog beter uit te kunnen voeren.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!