Home Emmen ArboNed verlengt sponsorcontact met FC Emmen en wordt shirtsponsor op het nieuwe tenue

ArboNed verlengt sponsorcontact met FC Emmen en wordt shirtsponsor op het nieuwe tenue

0
ArboNed verlengt sponsorcontact met FC Emmen en wordt shirtsponsor op het nieuwe tenue

ArboNed zal bij aanvang van het nieuwe seizoen op het FC Emmen-tenue op de mouw staan. De arbodienst heeft het partnership met de club behoorlijk uitgebreid voor het komende seizoen.


“ArboNed is trots op en blij met de verlenging van het partnership met FC Emmen,” aldus Henk Hummel, algemeen directeur van ArboNed. “Als trouwe supporter steunen wij FC Emmen al vanaf augustus 2018. FC Emmen weet zich sinds de promotie naar de eredivisie uitstekend te handhaven in de eredivisie. De coronacrisis werpt helaas ook zijn schaduw op het voetbal met indringende gevolgen voor clubs, spelers en supporters. Het is belangrijk om elkaar in goede én mindere tijden te blijven steunen. Dat doen we door middel van onze sponsoring en door samen te blijven werken aan een gezonde en vitale regio.”

ArboNed#FC Emmen verzuimpakket
Het afgelopen seizoen zetten ArboNed en FC Emmen zich al samen in voor een gezonde en vitale regio. Zo organiseerde ArboNed regelmatig workshops over gezondheid en vitaliteit op de werkvloer in stadion De Oude Meerdijk en vond ook de ArboNed Klantdag plaats in het stadion. Ook werd het ArboNed#FC Emmen verzuimpakket gelanceerd.

#HIERWORDIKFIT
Het komende seizoen zal daar ook het #HIERWORDIKFIT-programma bij komen. Met dit unieke vitaliteitsprogramma worden deelnemers in negen weken begeleid naar een gezonde en vitale leefstijl op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Het traject wordt begeleid door enthousiaste en professionele experts, waaronder de trainersstaf van FC Emmen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!