Home Borger-Odoorn 60% van de kaarten voor Mega Piraten Festijn Borger al verkocht

60% van de kaarten voor Mega Piraten Festijn Borger al verkocht

0
60% van de kaarten voor Mega Piraten Festijn Borger al verkocht

Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 18 april terug naar Borger. Het wordt het zeventiende seizoen voor het Mega Piraten Festijn en de zestiende editie in Borger. “Ons tweede jaar werd Borger een halte en vanaf dat moment maakt Borger onafgebroken deel uit van onze route”, vertelt organisator Eddie Mensink. “Borger is de plek waar we het langst onafgebroken zijn langs geweest.” Het gaat hard met de voorverkoop. Al zo’n 60 procent van de kaarten is verkocht. 

Aan de formule van het feest is eigenlijk nooit heel veel veranderd. Hollandse meezingers en saamhorigheid staan centraal. Maar in de afgelopen jaren heeft het Mega Piraten Festijn wel steeds meer het karakter van een echt festival gekregen. Natuurlijk is er de grote tent waarin gevestigde namen als Jannes, Jan Smit, Mooi Wark en Gerard Joling optreden, maar ook biedt het terrein ruimte aan de Poartytent, waarin de mannen van Poar Neem’n hun eigen feestje bouwen met ongein, stampende dance en feestelijke rock, en de Wunderbar (voor de intieme après-ski-sfeer). Nieuw is het Radio NL Feestcafé waar DJ Robert Pouwels (in het verleden uitgeroepen tot ’s lands bekendste feest-DJ) voor een kroegsfeertje zorgt. 

En natuurlijk zijn er ook weer diverse artiesten uit het noordoosten van Nederland aan het programma toegevoegd: Jannes en Mooi Wark natuurlijk, maar ook Bouke, Evert Baptist, Lucas & Gea, The Dutch Boys en de Esperando’s. “Want met een beetje inspelen op regionaal chauvinisme is niks mis”, stelt Eddie. “Bovendien zijn we ons ervan bewust dat we in Borger in het epicentrum van het piratengebeuren zitten. En ook daar spelen we graag op in. Met het echte ouderwetse piratengeluid!”  

Programma

Jan Smit, Gerard Joling, Mooi Wark, Mart Hoogkamer, Jannes, Lange Frans, Henk Bernard, Stef Ekkel, Dikdakkers, Jacques Herb, Bouke, Django Wagner, Bonnie St. Claire, Ancora, Thomas Berge, Otto Lagerfett, Boer Bennie, John de Bever, Belinda Kinnaer, Lucas & Gea, The Dutch Boys, de Esperando’s, Rene Karst, Evert Baptist en Summerland (de band die enkele optredens live begeleidt). De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. 

Voorverkoop

Kaarten zijn digitaal verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl. Fysieke kaarten (vanaf 27,50 euro) zijn te koop bij de Bruna in Borger, CD Hal in Ruinen, Snackbar Succes in Gieten, Total de Punt in De Punt, Avia Xpress in Elp, Hekman Muziek in Winschoten, Snackbar de Brombeer in Gasselte, Total Drentse Poort in Nieuw Buinen en de Primera in Hoogezand. Het terrein aan de Buinerstraat is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint rond 19.45 uur en duurt tot 01.00 uur. Zie verder www.megapiratenfestijn.nl.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!