Home Coevorden ZomerVISkaravaan in Zwinderen

ZomerVISkaravaan in Zwinderen

0
ZomerVISkaravaan in Zwinderen

Ben jij gek van sportvissen en niet ouder dan 14 jaar? In samenwerking met Hengelsportvereniging Het Voorntje wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op woensdag 18 augustus aan viswater bij het Kanaal Coevorden-Zwinderen/Hoogeveensevaart. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.


Het event duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt. De organisatie zorgt voor hengel, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je in de meeste gevallen wel zelf meenemen.

Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli, augustus en september super leuke visactiviteiten plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle visdagen is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!