Home Borger-Odoorn Zoektocht naar jonge Drentse fietsers in de dop

Zoektocht naar jonge Drentse fietsers in de dop

0

Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni jongstleden het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat de komende tijd op zoek naar kinderen tussen 1,5 en 4 jaar oud die willen leren fietsen. Ouders kunnen hun kind tot en met woensdag 25 september opgeven via info@strider-bikes.nl. Uit de inzendingen worden twee Drentse ambassadeurs gekozen. Zij krijgen allebei een gratis loopfietsje en worden van persoonlijke fietstips voorzien om met zelfvertrouwen te leren fietsen. Ook mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die in 2020 wordt gehouden. Strider Bikes creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven. Ga voor meer informatie over Strider Bikes naar www.strider-bikes.nl

“Ons doel is om de mobiliteit van jonge kinderen te vergroten en hen uit te dagen de wereld vanaf een fiets te ontdekken”, aldus Ryan McFarland. “Nederland heeft een prachtige fietscultuur en is een voorbeeld voor andere landen op het gebied van fietseducatie. We zijn er daarom erg trots op dat we dit eerste Europese Strider-ambassadeurschap in Nederland mogen introduceren nu de scholen weer begonnen zijn en meer families op de fiets richting school gaan. Dat we voor een kickstart in Drenthe hebben gekozen, is vanwege het sportieve karakter dat de provincie uitstraalt. Assen is deze maand één van de hosting city’s van de Nationale Sportweek én eind september vindt op het TT circuit Assen ook nog eens Motorcross of Nations plaats, hét wereldkampioenschap motorcross voor landenteams. Misschien is één van onze ambassadeurs wel de motorcross-professional van de toekomst.”

Peuters die in aanmerking komen voor het Strider-ambassadeurschap, zijn tussen de 1,5 jaar en 4 jaar oud.Van de ouders van Strider-ambassadeurs wordt gevraagd één keer per maand een korte video te delen met betrekking tot de voortgang van het fietsproces.Deze video gebruikt Strider Bikes Nederland om andere ouders en kids ook te inspireren op de sociale media. Meedoen is mogelijk door bovenstaande informatie te mailen naar info@strider-bikes.nl vóór woensdag 25 september. Op donderdag 26 september worden de winnaars gekozen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!