Home Emmen Winnaars digitale Open Bedrijvendag bekend

Winnaars digitale Open Bedrijvendag bekend

0
Winnaars digitale Open Bedrijvendag bekend

In het weekend van 7 november hebben bijna 40 bedrijven hun deuren digitaal geopend door het delen van een video op social media. Op deze manier kregen inwoners van de gemeente Emmen een kijkje achter de schermen van veel verschillende bedrijven. De strijd om de video met de meeste likes was zo spannend dat er niet één, maar drie winnaars zijn. De video’s van CFX Squad, Kinderopvang Uk en Puk en Machinefabriek Emmen kregen de meeste likes op alle verschillende social media kanalen. Wethouder Guido Rink bracht vandaag, op de dag van de ondernemer, een bezoek aan deze bedrijven om ze persoonlijk te feliciteren. 

Dit jaar was de Open Bedrijvendag iets anders dan normaal. In plaats van de traditionele manier, is ervoor gekozen om het digitaal te organiseren. De opening vond dit jaar plaats bij Treant de Holdert, waarna de video’s van alle deelnemende bedrijven gedeeld werden op de social media kanalen van de bedrijven zelf, Open Bedrijvendag Emmen, de gemeente Emmen en Ondernemend Emmen. Wethouder Guido Rink: “Het was geweldig om online te kunnen rondkijken bij zoveel Emmense bedrijven met leuke, creatieve bedrijfsvideo’s!”.

Samenwerking
De digitale Open Bedrijvendag 2020 in Emmen was een samenwerking tussen Ondernemend Emmen en de gemeente Emmen.

Video’s
De video’s van de Open Bedrijvendag Emmen 2020 zijn nog eens te bekijken op de website van Ondernemend Emmen: www.ondernemendemmen.nl/obd2020 en op het YouTube kanaal van de gemeente Emmen, playlist Open Bedrijvendag 2020.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!