Home Dieren WILDLANDS komt met tweede editie van WILDLANDS Backstage

WILDLANDS komt met tweede editie van WILDLANDS Backstage

0
WILDLANDS komt met tweede editie van WILDLANDS Backstage

WILDLANDS Emmen organiseert vanaf 2 november 2020 tot 1 maart 2021 de tweede editie van WILDLANDS Backstage. In deze periode wordt een kijkje achter de schermen van het park toegevoegd aan het dagelijkse programma.

Veel dieren in het park overwinteren in hun binnenverblijf. Daarom zijn de savanne- en nijlpaardenstallen geopend voor bezoekers. Hier kunnen bezoekers ook de neushoorns, die tijdelijk niet te zien waren op de savanne, bezoeken. Maar er zijn nog meer locaties achter de schermen te bekijken zoals de dierenartspraktijk, keuken, creatieve werkplaats, waterfabriek en pluktuin. Er gebeurt heel veel achter de schermen van WILDLANDS. Bezoekers krijgen informatie over duurzaamheid en het verzorgen van dieren in een dierenpark. Dit jaar is er voor de jonge bezoekers een speurtocht achter de schermen en met interactieve schermen krijgen bezoekers extra informatie. Er wordt tijdens deze periode een adviesroute uitgedeeld voor een maximale beleving in het park.

Door de Backstage route toe te voegen aan het park wordt de capaciteit vergroot en hebben bezoekers nog meer ruimte om de 1,5 meter afstand te bewaren. Er zijn een aantal binnenlocaties op de route zoals de savanne- en nijlpaardenstal en de waterfabriek. Hier wordt per locatie een maximum aantal bezoekers toegelaten.

Op maandag 2 november a.s.gaat de route door het Backstage gedeelte van het park open. Meer informatie kan je vinden op www.wildlandsbackstage.nl.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!