Home Nieuws Wie wordt de nieuwe Miss Klazienaveen?

Wie wordt de nieuwe Miss Klazienaveen?

0

De eerste aanmeldingen voor de Miss Klazienaveen 2019 verkiezing zijn al binnen, maar opgeven kan nog steeds. Ook dit jaar wordt de verkiezing weer georganiseerd. De finale wordt gehouden op zaterdag 6 juli in het Esdal College in Klazienaveen.

Meiden vanaf 15 jaar, die affiniteit hebben met Klazienaveen, kunnen zich opgeven. Het wordt een leuk traject met catwalk-, presentatie- en danstrainingen. “Je maakt vriendinen voor het leven en je krijgt echt de kans om jezelf te zijn.” aldus Joyce Capellen, organisator Miss Klazienaveen.

Mirron Schimmel, Miss Klazienaveen 2018, vertelt: ,,Het wordt een leuk traject met catwalk-, presentatie- en danstrainingen. En natuurlijk ook leuke fotoshoots en teambuilding. Je maakt vriendinnen voor het leven en je krijgt echt de kans om jezelf te zijn.”

De organisatie is in handen van Joyce Capellen, die nationaal en internationaal al veel in de missenwereld heeft betekend. ,,We kijken niet naar hoe de perfecte miss moet zijn. We kijken naar het meisje zelf en of ze in staat is het beste uit zichzelf te halen.” aldus Joyce.

Meiden kunnen zich opgeven via www.missklazienaveen.nl of e-mail: info@missklazienaveen.nl met hierin je gegevens en drie mooie foto’s van jezelf.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!