Home Emmen Werkgeluk van Carla Schuurmans – verpleegkundige bij Tangenborgh in Emmen – krijgt plek in reizende fototentoonstelling

Werkgeluk van Carla Schuurmans – verpleegkundige bij Tangenborgh in Emmen – krijgt plek in reizende fototentoonstelling

0
Werkgeluk van Carla Schuurmans – verpleegkundige bij Tangenborgh in Emmen – krijgt plek in reizende fototentoonstelling

Carla Schuurmans is werkzaam als eerst verantwoordelijke verpleegkundige bij Tangenborgh in Emmen en is gelukkig met haar werk. Ze werkt al 37 jaar in de zorg. Een mooi geluid over werkgeluk in de zorg, stelt uitzend- en thuiszorgorganisatie HappyNurse. In opdracht van HappyNurse heeft zorgfotograaf Frank Muller het geluksmoment van Carla vastgelegd. De fototentoonstelling waar Carla deel van uit maakt zal gaan rondreizen van zorginstelling naar zorginstelling door heel Nederland.

Het mooiste zorgverhaal van Emmen

Carla werkt al 37 jaar in de zorg. Ze is nu verzorgende in een verpleeghuis op een psychogeriatrische afdeling. Carla vertelt: “Op mijn groep woont een mevrouw in haar laatste levensfase. Ze is dement en nu ernstig ziek. Ik verzorg haar al een aantal jaren. Tijdens de verzorging vroeg ze aan me of ik wel wist dat ze erg ziek was, want ik was haar lieveling. Ze maakte zich zorgen of ik wel voorbereid was op haar naderende einde. Dat was mijn hartverwarmende Happy Moment. Zo lief.” Voor Carla maken dit soort momenten haar werk waardevol en dankbaar.

Reizende fototentoonstelling

HappyNurse etaleert op een bijzondere manier het werkgeluk in de zorg met een mooie fotoserie, die rond zal gaan reizen van zorginstelling naar zorginstelling door heel Nederland. De uitzend- en thuiszorgorganisatie heeft verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland opgeroepen om hun persoonlijke geluksmomenten in de zorg te delen. Uit deze inzendingen zijn twaalf zorgprofessionals uit verschillende regio’s in Nederland gekozen voor een fotoshoot met fotograaf Frank Muller. Muller was voorheen werkzaam als verpleegkundige en is nu gespecialiseerd in zorgfotografie. De foto’s zijn ook gebundeld in alweer de negende editie van de agenda voor verpleegkundigen ‘Nurse Notebook 2020’ uitgegeven door HappyNurse zelf. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!