Home Nieuws Wensink levert eerste online verkochte auto af

Wensink levert eerste online verkochte auto af

0
Wensink levert eerste online verkochte auto af

Wensink Automotive B.V. heeft een primeur. Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf levert Wensink een volledig online verkochte auto af. De autodealer is al enige tijd bezig met verschillende online innovaties. Dat resulteert erin dat de eerste volledig online gekochte auto op maandag 14 september afgeleverd is.

Geen proefrit

De gelukkige eigenaresse woont nog niet zo lang in Nederland. Zij was op zoek naar een auto en heeft deze online bij Wensink gevonden. Zonder ook maar één keer de auto in het echt te zien, heeft mevrouw de auto gekocht. De toegankelijkheid van de website en het ruime aanbod occasions heeft haar doen verleiden tot aankoop. Een jong gebruikte Honda Jazz uit 2010 is haar nieuwe aanwinst.

Feestje

Volgens Fokko Winter, Manager Sales Support bij Wensink, is dit een unicum. “We hebben het online auto kopen nu ongeveer een halfjaar in werking gezet, maar bij deze order valt alles op zijn plek. Zij heeft de auto nog nooit gezien, behalve online, maar koos er toch voor om de auto maandag de 14e af te laten leveren. Reden voor een feestje!” Bij Wensink smaakt dit naar meer. “Dit voorbeeld bewijst dat het ontzettend makkelijk is om bij Wensink een auto te kopen. Daarom hopen we dat er nog velen zullen volgen!”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!