Home Emmen Webba neemt Muurstraat over

Webba neemt Muurstraat over

0

Wat begon uit een gedeelde passie voor online marketing is nu uitgelopen op een langdurig samenwerkingsverband. Dit houdt in dat het bedrijf van Joran-Lars, Muurstraat, en haar klanten per ommegaande worden overgenomen door Webba.

Met ingang van oktober zullen de activiteiten van Muurstraat worden voortgezet door Webba. Joran-Lars Busscher treedt per 1 oktober officieel in dienst bij Webba als specialist op het gebied van online vindbaarheid, advertentiecampagnes en online marketing (beter bekend als SEO tijger).
Joran-Lars zal gaan samenwerken met Lizz om de afdeling online marketing naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen zij niet alleen nieuwe klanten, maar ook huidige klanten nog beter van dienst zijn.


 “SEO is zoveel meer dan alleen technisch en uitvoerend. SEO is analyseren, anticiperen, maar ook creatieve content creatie. De ideale situatie is wanneer een persoon de strategische kant op zich neemt en de andere persoon de uitvoerende, creatieve kant. Ik denk dat ik deze balans nu samen met Lizz heb gevonden.Ik kijk uit naar de resultaten van onze samenwerking.”
– Joran-Lars Busscher


Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!