Webba neemt Muurstraat over

- Lees verder na de advertentie -

Wat begon uit een gedeelde passie voor online marketing is nu uitgelopen op een langdurig samenwerkingsverband. Dit houdt in dat het bedrijf van Joran-Lars, Muurstraat, en haar klanten per ommegaande worden overgenomen door Webba.

Met ingang van oktober zullen de activiteiten van Muurstraat worden voortgezet door Webba. Joran-Lars Busscher treedt per 1 oktober officieel in dienst bij Webba als specialist op het gebied van online vindbaarheid, advertentiecampagnes en online marketing (beter bekend als SEO tijger).
Joran-Lars zal gaan samenwerken met Lizz om de afdeling online marketing naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen zij niet alleen nieuwe klanten, maar ook huidige klanten nog beter van dienst zijn.


 “SEO is zoveel meer dan alleen technisch en uitvoerend. SEO is analyseren, anticiperen, maar ook creatieve content creatie. De ideale situatie is wanneer een persoon de strategische kant op zich neemt en de andere persoon de uitvoerende, creatieve kant. Ik denk dat ik deze balans nu samen met Lizz heb gevonden.Ik kijk uit naar de resultaten van onze samenwerking.”
– Joran-Lars Busscher


Vorig artikelBoom verspert fietspad in Emmen
Volgend artikelWinkel overvallen in Aalden
Jordy is nieuwsredacteur bij Inzod en richt zich voornamelijk op zaken betreft opsporing van verdachten en het vinden van getuigen. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de website.