Home Emmen VVD Emmen pleit voor aanpak gevaarlijkste kruispunt van Drenthe

VVD Emmen pleit voor aanpak gevaarlijkste kruispunt van Drenthe

0

Onderzoek van Rijkswaterstaat heeft aangetoond, dat het kruispunt tussen de Laan van de Marel en Laan van de Bork in Emmerhout het gevaarlijkste kruispunt van heel Drenthe is. Een twijfelachtige eer. Vandaar dat VVD-fractievoorzitter Marcel Meijer daarover vragen heeft gesteld aan het College. Marcel: “We willen precies weten welke maatregelen er gepland staan.”

De Wethouder heeft weliswaar toegezegd ‘ernaar te zullen kijken’, maar de VVD wil daarin graag preciezer zijn. Marcel: “We willen dat de situatie met de nodige voortvarendheid wordt aangepakt. Dus willen we daar duidelijkheid over. Vooral ook, omdat het kruispunt er helemaal niet gevaarlijk uitziet. Het is een raadsel waarom het zo vaak mis gaat. Maar er moet wel wat gebeuren. Hier kunnen we het niet bij laten zitten.”

Ook al, vindt de VVD, omdat zowel RTL 4 als het Dagblad van het Noorden er de nodige aandacht aan heeft besteed. Marcel Meijer: “Het kruispunt staat dus in het middelpunt van de belangstelling. Nou, dan wordt het hoog tijd om ons even van onze allerbeste kant te laten zien. Trouwens, op veiligheid – ook verkeersveiligheid – moet je bovenop zitten. Dat staat bij de VVD hoog op het lijstje…”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!