Home Borger-Odoorn VriendenLoterij steunt v.v. Nieuw Buinen met 5.000 euro

VriendenLoterij steunt v.v. Nieuw Buinen met 5.000 euro

0
VriendenLoterij steunt v.v. Nieuw Buinen met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor v.v. Nieuw Buinen! De Drentse voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. V.v. Nieuw Buinen gaat het geld gebruiken om het sportpark te verduurzamen door onder andere zonnepanelen te installeren en de veldverlichting te vervangen voor duurzame ledverlichting.

Siert van der Laan van v.v. Nieuw Buinen: “Geweldig! We gaan ons sportpark verduurzamen door middel van het installeren van 166 zonnepanelen en door de veldverlichting te vervangen voor duurzame ledverlichting.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!