Home Emmen Van Boven Emmen nu ook CarProf

Van Boven Emmen nu ook CarProf

0
Van Boven Emmen nu ook CarProf

Van Boven Emmen sluit zich aan bij de landelijke garageformule CarProf. Mede-eigenaar Rosilde van Emmen: “We zijn al 40 jaar Suzuki dealer en ruim 10 jaar Nissan specialist. Met CarProf maken wij kenbaar dat alle merken auto’s bij ons op het juiste adres zijn voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel. Wij geven zelfs twee jaar garantie!”

Voor alle automerken
De opgeleide autotechnici beschikken over data van alle automerken. Met de juiste apparatuur kunnen zij hun vakmanschap optimaal uitvoeren. Van Boven Emmen is daarmee sterk in elk merk. Bij een onderhoudsbeurt geeft het autobedrijf één jaar gratis Europese pechhulp cadeau. En de Service Card wordt gratis met een jaar verlengd na een onderhoudsbeurt. “Daarbovenop geven we nog een garantie van twee jaar op reparaties en arbeidsloon.”

Bekend gezicht
Het familiebedrijf is in 1946 opgericht en zit sinds 1971 in Emmen. Inmiddels wordt het autobedrijf gerund door de derde generatie Van Boven. “Mijn broer Raymon en ik zijn hier opgegroeid en zetten ons elke dag vol passie en plezier in voor auto’s en tevreden klanten.” Het autobedrijf heeft een team van 5 monteurs, waarvan twee 40 jaar in dienst zijn. “Bij ons treffen klanten vaste gezichten. We kennen onze klanten en gaan voor de beste serviceverlening.”

Geen verrassingen
“Wat ons autobedrijf nog meer typeert? Onze openheid. We maken vooraf duidelijke afspraken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. We bellen de klant op voor overleg en geven duidelijk uitleg bij mankementen. Kijkend naar onze vaste klantenkring, met zelfs verschillende generaties binnen één familie, wordt dit gewaardeerd.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!