Home Borger-Odoorn Startup competitie Drentse Startup keert terug

Startup competitie Drentse Startup keert terug

0
Startup competitie Drentse Startup keert terug

De Drentse Startup competitie keert terug. De startup competitie die stil lag door de Corona begint weer.

Dit jaar is er wat bijzonders gaande bij de Drentse Startup. De winnaar van 2017, Bakschik Martirosian van BMTEC, zit dit jaar in de jury van de provinciale startup-wedstrijd. De jongeling is daarmee in korte tijd een veteraan geworden, zo lijkt het aldus Niels. Niels Palmers: ,,Het is een teken dat we naar een volwassen Drents ecosysteem groeien.’’

Palmers is de organisator van zowel de Young Business Award (YBA) als de Drentse Startup. Beide evenementen hebben een jaar stilgelegen en raken door de ‘corona’ dit jaar ook minder goed op gang, maar ze komen nu wel in een aangepaste versie terug. Drentse bedrijven kunnen zich tot 2 oktober aanmelden als deelnemer van de Drentse Startup 2020.

Na de aanmelding voor de startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar wordt je als startup gescreend door een aantal experts. Vanuit alle aanmeldingen worden vijf halve-finalisten geselecteerd die strijdt met elkaar aangaan tijdens de halve finale van de startup-competitie.

De beste drie startups gaan door naar de finale van de ‘Drentse Startup 2020’. De finale van de Drentse Startup is (samen met de finale van de Young Business Award) op dinsdag 5 januari 2021. Hier ontvangt de winnaar van de Drentse Startup competitie de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar 2020’.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!