Home Dieren Sportboxx verbind zich met Regio Cup

Sportboxx verbind zich met Regio Cup

0
Sportboxx verbind zich met Regio Cup
Peter Möhlmann, Jasper Woelders overhandigen de bal aan Tanja Verhaar van Sportboxx.

‘Sportboxx Regio Cup’ is de officiële naam voor het toernooi dat op 11, 15, 18 en 22 augustus a.s. gaat plaatsvinden. Drenthina, vv Schoonebeek, vv KSC, FC Klazienaveen, sv Weiteveense Boys, Sc Zwartemeerse Boys, NKVV en vv KSC zullen gaan bepalen wie de winnaar wordt van de eerste editie.

‘Met name omdat het toernooi regionaal gebonden is het ook nog ergens om gaat, denk ik dat deze samenwerking voor beide partijen een goede is. Ik ben van mening dat het concept goed staat en zie dat veel voetballers weer staan te trappelen om op het veld staan en wedstrijden te spelen’, aldus Tanja Verhaar van Sportboxx in Klazienaveen. ‘Daarnaast is het ook een van de weinige toernooien die wel doorgaat in deze roerige periode. Wij verbinden ons als Sportboxx graag aan deze sportactiviteit.’

Peter Möhlmann, mede organisator Regio Cup, vult aan: ‘We hebben gemerkt dat sommige teams niet vaak tegenover elkaar staan. Mede door de opzet van dit toernooi hebben we geprobeerd om derby’s te creëren waarbij ook nog iets op het spel staat. Verder vinden we de verbinding tussen de verenigingen belangrijk en mede door het spelen van wedstrijden wordt naast conditie, ook wedstrijdritme opgedaan ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.’

Het bijzondere aan de Sportboxx Regio Cup is dat alle wedstrijden zijn verdeeld over acht sportparken. Alle teams spelen zowel op hun eigen sportpark als elders in de regio. 

De Sportboxx Regio Cup wordt georganiseerd door FC12 Magazine en Woel Sports in samenwerking met de deelnemende verenigingen.

Bron: FC12.nl

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!