Home Emmen Selectie Misker E&O blijft nagenoeg intact

Selectie Misker E&O blijft nagenoeg intact

0
Selectie Misker E&O blijft nagenoeg intact

Mart Aalderink, de nieuwe trainer/coach van de dames van Misker E&O, beschikt het komende seizoen in de eerste divisie over nagenoeg dezelfde selectie. Alleen Daphne Luchies (Kwiek Raalte) en Larissa Schutrups (VOC) kiezen voor een nieuw avontuur. Triest is wel dat Marsha de Boer en Manon Klabou, E&O’ers in hart en nieren, om medische redenen, hun handbalcarrière al op jonge leeftijd moeten beëindigen. 

De damesselectie heeft, in deze Coronatijd eerst buiten, inmiddels een herstart gemaakt met de trainingen. Een gedreven, positieve en gedisciplineerde groep maakt daarvoor gebruik van de door het Carmelcollege in Emmen beschikbaar gestelde velden. 

Hoofdtrainer Mart Aalderink over de herstart en de toekomst. ‘Iedereen is bereid om hard te trainen, om er een topseizoen van te maken en om dit vooral SAMEN te doen. Dat is de kracht van de damesselectie van E&O, voor elkaar en door elkaar. We maken elkaar beter als we onze focus houden en iedereen ervoor wil gaan, samen met goede technische- en medische staf! De start van de competitie staat gepland voor het tweede weekend van September. We zullen moeten afwachten welke beslissingen genomen worden maar reken er op dat we er klaar voor zijn; we gaan iets moois laten zien deze competitie!’

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!