Home Borger-Odoorn Provincie organiseert gezamenlijke inkoopactie voor innovatieve koelkast

Provincie organiseert gezamenlijke inkoopactie voor innovatieve koelkast

0

De provincie Drenthe organiseert samen met Coolfinity op vrijdag 29 november om 17.00 uur een bijeenkomst voor sportverenigingen en dorpshuizen over de innovatieve koelkast IceVolt van Coolfinity. Bezoekers worden geïnformeerd over deze koelkast, de kosten en een mogelijke gezamenlijke inkoopactie.

De IceVolt is een innovatieve koelkast die slechts 6 uur stroom per dag nodig heeft om 24 uur te koelen. In de afgelopen tijd zijn er door Coolfinity verbeteringen en aanpassingen gedaan en is er een nieuwere koelkast ontwikkeld. Zo heeft deze onder andere een glazen deur gekregen.In dorpshuis De Schalle in Nijeveen en dorpshuis De Tiphof in Geesbrug staan sinds afgelopen zomer een innovatieve koelkast.

Sinds de start van deze pilot hebben veel andere sportverenigingen en andere dorpshuizen belangstelling getoond in de koelkast. Daarom organiseert de provincie Drenthe samen met Coolfinity een bijeenkomst voor sportverenigingen en dorpshuizen. U wordt vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden, de kosten en u kunt vragen stellen aan de fabrikant. En natuurlijk kunt u meteen een  koelkast aanschaffen. Bij voldoende belangstelling worden de mogelijkheden voor een gezamenlijke inkoop verkend.

Praktische info

Datum: vrijdag 29 november

Tijd: 17.00 – 18.00 uur

Locatie: Provinciehuis Drenthe

Aanmelden: bij Kamiel Bertels via k.bertels@drenthe.nl Vermeld de naam van uw dorpshuis/sportvereniging en het aantal personen bij uw aanmelding.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!