Home Coevorden Peter Shop in Coevorden totaal vernieuwd

Peter Shop in Coevorden totaal vernieuwd

0
Peter Shop in Coevorden totaal vernieuwd

Peter Shop in Coevorden heeft afgelopen donderdag, na 3 dagen hard werken aan de verbouwing, hun deuren weer geopend met een prachtig resultaat.
Zes jaar geleden heeft Peter Shop na een zeer grondige verbouwing op deze locatie haar deuren geopend. 

“Naast onze vaak wisselende collectie willen we meegaan met de tijd en onze klant een complete beleving geven” geeft Simone Lippold, eigenaresse van Peter Shop, als reden voor deze verbouwing.

De verbouwing bestaat uit nieuwe stellingen met nieuwe kleuren, vernieuwde paskamers, een nieuwe indeling waarin alles nog ruimer is opgezet en er is nieuwe ruimte gecreëerd waardoor er nu in de winkel ook plaats is voor een heerlijke koffiebar.

Naast het nieuwe interieur heeft Peter Shop haar merkenpakket ook uitgebreid. Voor baby’s is het merk Baby Styling aan het assortiment toegevoegd een hippe en comfortabele lijn voor zowel jongens en meisjes van maat 50 t/m 74.

Daarnaast wordt voor jongens een betaalbaar stoer Merk toegevoegd : Tygo&Vito en voor de dames worden de al bestaande merken uitgebreid met Elvira en Y-Conic.
Uiteraard wordt ook de herenlijn niet vergeten maar dat blijft nog even een verrassing.

Peter Shop is een complete gezinswinkel en biedt een groot en breed assortiment voor baby’s, kinderen, man en vrouw.
Maandelijks heeft Peter Shop nieuwe collecties van veel merken en wekelijks komt er veel nieuwe kleding binnen. 

Samen met haar topteam van 14 collega’s nodigt Simone de bezoeker uit om deze prachtige winkel een bezoekje te brengen en ze te laten genieten van de sfeer, de koffiebar, de complete collectie en de klantvriendelijkheid van Simone en haar collega’s. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!