Home Emmen Ondernemend Emmen en EMCO pakken samen schoonmaak aan van Bargermeer

Ondernemend Emmen en EMCO pakken samen schoonmaak aan van Bargermeer

0
Ondernemend Emmen en EMCO pakken samen schoonmaak aan van Bargermeer

De ondernemersorganisatie Ondernemend Emmen heeft afspraken gemaakt met het werkvoorzieningsschap EMCO over het netjes houden van het bedrijventerrein Bargermeer 1. EMCO-medewerkers gaan vanaf nu bijvoorbeeld het aanwezige zwerfvuil opruimen. Het project wordt uitgevoerd in het kader van ‘schoon, heel en veilig’.

Alles schoon, alles netjes. Een professionele uitstraling voor een professioneel bedrijventerrein, dat wil Ondernemend Emmen op bedrijventerrein Bargermeer. Het resultaat is minder vandalisme, een betere uitstraling voor de bedrijven, een prikkel voor ondernemers om ook hun eigen terreinen en panden netjes te houden  en daaraan gekoppeld een hogere waarde van de bedrijfspanden.

Bargermeer 1 is het deel van Bargermeer tussen de Abel Tasmanstraat en het Bargermeerkanaal. Op dit oudere deel van het ongeveer 800 hectare grote bedrijventerrein is enkele jaren geleden de hele groenvoorziening al vernieuwd in het kader van het vernieuwingsprogramma BaHCO voor heel Bargermeer. Toen heeft de ondernemersorganisatie ook afspraken gemaakt met de gemeente Emmen over de overname van het groenonderhoud door de ondernemersorganisatie en het netjes houden van groen en bermen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!