Home Coevorden Nieuwe wervingscampagne van D.A.R. Dierenambulance is groot succes

Nieuwe wervingscampagne van D.A.R. Dierenambulance is groot succes

0

De D.A.R. Dierenambulance is 2020 begonnen met een nieuwe wervingscampagne genaamd “word jij mijn redder?

De dierenhulp-organisatie is sinds een aantal jaren actief in Drenthe en Overijssel en redt jaarlijks duizenden zieke, verwaarloosde of verdwaalde dieren van de straat. De stichting kampt al een tijd met een tekort aan vrijwilligers. “Ondanks dit tekort, bleven alle ambulances altijd rijden voor hulpbehoevende dieren”.

Ik word jouw redder

Voor deze wervingsactie heeft de D.A.R. een aparte website in het leven geroepen; www.ikwordjouwredder.nl, hier kunnen geintresseerden zich aanmelden voor verschillende vrijwillige functies. Op het moment worden er mensen gezocht voor de volgende functies: Ambulancemedewerker/ Dierenhulpverlener, Medewerker Social Media en Medewerker Markten en Evenementen.

Informatiebijeenkomst

De D.A.R. organiseert voor een ieder die nog twijfelt of nog meer informatie wil over het werken op de dierenambulance, een informatiebijeenkomst op zondag 2 februari om 19:00 uur aan de Magelhaenstraat 6 in Emmen.

Dutch Animal Rescue (D.A.R.)

“De D.A.R. dierenambulance rijdt in de regio’s Emmen, Coevorden, Hoogeveen, de Wolden en Hardenberg. Voor alle regio’s zoeken wij nog vrijwilligers om dit leuke maar vooral dankbare werk uit te kunnen blijven voeren”.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!