Nieuwe sportschool geopend in Schoonebeek

- Lees verder na de advertentie -

Sinds 1 mei zijn Ibrahim Hadla en Selina Teunissen de trotse eigenaren van Multi Gym te Schoonebeek, voorheen was dit Fit in Balance.

Ibrahim en Selina hebben de sportschool op 1 mei 2020 overgenomen, en verbouwd naar een motiverende en energieke sportschool.

- Lees verder na de advertentie -

Zij bieden onder andere fitness, trampoline fitness, steps, diverse groepslessen, diverse kinderlessen, Personal training en voedingsbegeleiding aan.

Ibrahim woont sinds 2015 in Nederland en is gevlucht uit zijn land Syrië tijdens de oorlog. In Syrië had Ibrahim twee goed lopende sportscholen. Ibrahim heeft samen met zijn partner Selina nog een sportschool in Hasselt (nabij Zwolle) genaamd Multi Gym Hasselt sinds 2019.

Ibrahim en Selina zijn ervan overtuigd dat Multi Gym Schoonebeek een groot succes zal gaan worden. “Iedereen is bij ons welkom en ieder mens is gelijk! Wij zijn een laagdrempelige sportschool, gezelligheid en professionaliteit staat voor ons voorop.”, zo laten hun weten.

Op 19 en 20 september 2020 zal er een feestelijke opening zijn. De sportschool is nu overigens al volledig geopend en draait volop.