Home Nieuws Nieuwe Dierenambulance voor D.A.R. Dierenambulance Emmen

Nieuwe Dierenambulance voor D.A.R. Dierenambulance Emmen

0
Nieuwe Dierenambulance voor D.A.R. Dierenambulance Emmen

Afgelopen donderdag mocht D.A.R. Dierenambulance voor de regio Emmen een nieuwe auto in ontvangst nemen. De auto wordt ter beschikking gesteld door stichting Dierenlot, waardoor de aanschafwaarde van de auto komt te vervallen. Dat scheelt heel veel geld, wat stichting D.A.R. – die met dierenambulances in de regio’s Emmen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen rijdt – weer aan het redden van dieren in nood kan besteden.

Al drie jaar reden ze als stichting met een Opel Combo vanuit Emmen. Vanwege de toegenomen ritten in 2018 en 2019 en een groei van de werkzaamheden, voldeed de auto niet meer aan de wensen die zij als organisatie hadden bij het vervoer van noodlijdende dieren. Twee leden van het bestuur kregen afgelopen donderdag in Arkel de sleutel overhandigd van de kersverse ambulance, door Stichting Dierenlot. De ambulance wordt inmiddels al vol enthousiasme ingezet voor de dienst in de regio Emmen.

Stichting Dierenlot steunt dierenhulp-organisaties met ondersteunend geld voor een project dat ingediend kan worden of dierenambulance-organisaties met Dierenambulances, die ze in bruikleen krijgen. Zo wordt ook D.A.R. Dierenambulance gesteund met ambulances.

“Wij zijn heel blij met deze prachtige ambulance. Vooral in deze tijd van het jonge vogelseizoen en jonge poezen-seizoen – zijn de werkzaamheden uiteenlopend. Met deze nieuwe Dierenambulance staat we nog beter uitgerust klaar voor de dieren. Want 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij voor elk dier in nood te bereiken op 06-57377375”, aldus het bestuur van stichting Dutch Animal Rescue.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!