Home Nieuws Nederlagen voor Bedrocks heren

Nederlagen voor Bedrocks heren

0

Zondag ging het seizoen voor de Bedrocks Heren 1 verder in Utrecht tegen de Domstad Dodgers. Na hun eerste 2 wedstrijden te hebben verloren, waren de Emmer mannen erop gebrand om nu hun gram te halen.Door wat veldfouten en niet voldoende slagkracht in de eerste 6 inningen liepen de mannen uit Utrecht echter al snel uit naar een 7-1 voorsprong. In de 7e inning toonden de Bedrocks echter veerkracht door 4 runs te maken. De stand was op dat moment 7-5 en de spanning leek terug in de wedstrijd te komen. Deze gedachte duurde echter niet langer een volle inning, want in de 8e inning was de stand 12-6.

Helaas was het spel niet goed genoeg om de Domstad Dodgers het vuur aan de schenen te leggen.

Door wat veldfouten en niet voldoende slagkracht in de eerste 6 inningen liepen de mannen uit Utrecht echter al snel uit naar een 7-1 voorsprong. In de 7e inning toonden de Bedrocks echter veerkracht door 4 runs te maken. De stand was op dat moment 7-5 en de spanning leek terug in de wedstrijd te komen. Deze gedachte duurde echter niet langer een volle inning, want in de 8e inning was de stand 12-6.

Helaas was het spel niet goed genoeg om de Domstad Dodgers het vuur aan de schenen te leggen.

Mooiste moment van de dag aan Bedrocks zijde was de geweldige hit van Ruben van Wieren. Hij sloeg de bal dusdanig ver dat deze direct in het net belandde aan het einde van het veld. Was deze hit 2 meter verder, was het een zuivere homerun geweest, helaas was het “slechts” een 2-honkslag. Ruben. Volgens aanvoerder Arjan Koreman moet van Wieren nog een weekje naar de sportschool en dan hij slaat de bal er een volgende keer over.

Na twee honkbal loze zondagen trok het 2e herenteam van de Bedrocks op Bevrijdingsdag richting Zwolle voor hun wedstrijd tegen de plaatselijke Blue Hawks. Het gebrek aan (slag)ritme was gedurende de wedstrijd goed te merken. Startend werper voor de Bedrocks Marijn Mast, met achter de plaat catcher Jeffrey Brandjes, gooide een prima wedstrijd met slecht 4 honkslagen en 2 runs tegen in 5 innings. De verdediging stond goed bij de Bedrocks met als hoogtepunt een dubbelspel door korte stop Fernando Acevedo. Hij maakte zelf de nul op het tweede honk en gooide de slagman uit door een aangooi op 1e honkman Michel Kraayeveld.

De verdediging stond goed bij de Bedrocks met als hoogtepunt een dubbelspel door korte stop Fernando Acevedo. Hij maakte zelf de nul op het tweede honk en gooide de slagman uit door een aangooi op 1e honkman Michel Kraayeveld.

In de eerste inning namen de Bedrocks nog wel de leiding door onder andere twee gestolen honken van Fernando Acevedo en een honkslag van Bart-Jan van der Toom. Daarna stokte het aanvalsspel van de Bedrocks. In het vervolg van de wedstrijd werden nog maar 5 honkslagen geslagen waaruit niet werd gescoord.

De Blue Hawks hadden inmiddels wel gescoord en na vijf innings stond het 2-1 in het voordeel van de Zwollenaren.

Nadat pitcher Marijn Mast was gewisseld kwamen de Blue Hawks op stoom en scoorden door onder andere twee keer 4 wijd, 5 honkslagen en wat slordigheden in Emmer verdediging nog 6 runs. Eindstand 8-1.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen het 2e herenteam van Robur ’58 uit Apeldoorn op het programma.

De Emmer jeugd teams deden het een stuk beter dan de mannen. In Hengelo wonnen de Bedrocks pupillen met 6-9 van Giants. De Emmer aspiranten hadden in Winschoten weinig moeite met WHSC, wat bleek uit de 9-28 eindstand.

Programma Meerdijk:

Vrijdag 19:30 Recreanten – WHSC . Zaterdag 11:00 Pupillen – Tex Town Tigers Enschede, 14:00 Aspiranten – The Blokes Veendam.

Zaterdag 11:00 Pupillen – Tex Town Tigers Enschede, 14:00 Aspiranten – The Blokes Veendam.

Zondag 14:30 Heren 1 – Red Caps Leusden

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!