Home Emmen N34 dit weekend dicht tussen Erm en Emmen

N34 dit weekend dicht tussen Erm en Emmen

0
N34 dit weekend dicht tussen Erm en Emmen

De N34 is het komend weekend in beide richtingen dicht tussen Erm en Emmen. Een deel van de weg krijgt nieuw asfalt, er zijn werkzaamheden aan voegovergangen en er komt een vangrail voor de verdubbeling van de N34 in knooppunt Emmen-West. De afsluiting gaat vrijdagavond 20 november om 20:00 uur in en duurt tot maandag 23 november 2020 06:00 uur.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer kan omrijden via de N376 (Erm, Sleen, Noord-Sleen) en de N381 (Frieslandroute). De omleiding voor verkeer vanuit de richting Coevorden met bestemming Emmen is via de A37. Vanuit de richting Groningen is Emmen bereikbaar via de afritten Emmen-Noord en Emmen (Frieslandroute).

Gewijzigde verkeerssituatie
Na de weekendwerkzaamheden rijdt het verkeer bij knooppunt Emmen-West tijdelijk in beide richtingen over de nieuwe rijbaan. Aannemer Van Spijker Infrabouw begint dan met de renovatie van de huidige rijbaan en het bestaande viaduct ‘Klinkmolen 1’. Deze bouwfase, waarin ook de fly-over naar de Rondweg en de op- en afritten bij Emmen-West verder vorm zullen krijgen, duurt tot het voorjaar 2021. Hiervoor zijn geen wegafsluitingen nodig.

Nieuw knooppunt Emmen-West
Bij knooppunt Emmen-West sluit de N34 aan op de Rondweg Emmen (N391). In opdracht van de provincie Drenthe bouwt Van Spijker Infrabouw een nieuw knooppunt met ongelijkvloerse kruisingen. Daarnaast krijgt dit deel van de N34 twee rijstroken per rijrichting. Hierdoor verbetert de verkeersveiligheid, doorstroming en bereikbaarheid. De planning is dat het werk eind 2021 klaar is.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!